			Program	me (Ove	rview - Singapore 1-3 February 2016			
			Monday, 1 February 2016			Tuesday, 2 February 2016			Wednesday, 3 February 2016
8:30 - 9:30			Conference Registration / Welcome Coffee			Conference Registration			Conference Registration
9:30 - 10:0	Opening		Welcome Speeches: Introduction by Prof Lars Nordenskiöld Welcome by Chairman, Prof Charles Kurland Opening address by Prof Bertil Andersson	-		Tea / Coffee Break			Tea / Coffee Break
10:00 - 10:40	ession 1		Sydney Brenner Reconstructing the past from contemporary genomes	Session 4		Brigitte Regenberg Extrachromosomal circular DNAs are common copy number variations in eukaryotic cells		Colwell	Richard Villems Mother Tongue, Fatherland And Demographic History Of Moden Humans: Different Stories Told By Our Matrilineages, Patrilineages And Autosomes
10:40 - 10:50			10min Q&A			10min Q&A			10min Q&A
10:50 - 11:30			Christine Orengo Domain Structure Classifications and What they Reveal about Protein Evolution			Bernard Dujon Inside the yeast genomes: progressive and regressive evolution	Session 7	air: Prof	Valerie Daggett Dynameomics: From Simulation of All Protein Folds to Amyloidosis to the Design of Amyloid Inhibitors and Diagnostics
11:30 - 11:40	Se		10min Q&A			10min Q&A	Š		10min Q&A
11:40 - 12:20			Charles Kurland Modular Protein Domains Track Genome Evolution			Antonis Rokas The relationship between gene trees and species phylogenies			Lars Bolund Selection in human populations and somatic cell systems: Search for "wellness" genetic/epigenetic variants conveying resistance to disease processes
12:20 - 12:30		on	10min Q&A		on	10min Q&A			10min Q&A
12:30 - 12:40		nt	Group Photo		rss.	Lunch Break			Closing Comments (12:30 - 1:00pm)
1:30 - 2:10		anet Thornton	Lunch Break Julian Gough "Which molecular characters for phylogenetic analysis?"		n Andersson	Alex Liu Evaluating the fossil record of major evolutionary transitions			Lunch Break
2:10 - 2:20	-	Jar	10min Q&A	-	Dan	10min Q&A			
2:20 - 3:00	ession 2	Chair: Prof	Mikael Oliveberg Protein stability inside live cells	Session 5	Chair: Prof l	Michael W Gray Mitochonrial Evolution: What, How And Why			Leave for Bintan by Bus at 2pm
3:00 - 3:10			10min Q&A			10min Q&A			
3:10 - 3:50	Ses		Michael Levitt Fun and Games in Computational Biology; Solving Large & Difficult Structures With Less Experimental Data; Hybrid Multiscale Models For Simulating Functional Motion in Macromolecular Complexes; Birth & Future Of Multiscale Modeling Of Macromolecules			Ajith Harish Genomic Origins of Eukaryotes: Is the Endosymbiont Model Still Relevant?			
3:50 - 4:00			10min Q&A			10min Q&A			
4:00 - 4:30			Tea / Coffee Break			Tea / Coffee Break			
4:30 - 5:10	n 3		Shelley Copley Enzyme promiscuity: what it is and why it is important	n 6		John Roth Mutation and Selection – The gain and loss of genetic functions (and protein folds)			5 pm Ferry to Bintan
5:10 - 5:20	ssion		10min Q&A	sio		10min Q&A			
5:20 - 6:00	Ses		Florian Hollfelder Multiple Catalytic Promiscuity in the Alkaline Phosphatase Superfamily: Rules and Tools	Ses	Session	Mans Ehrenberg The bacterial proteome: errors, adjustments and evolution			
6:00 - 6:10			10min Q&A			10min Q&A			